Eibert Kroneman – vastgoedmanager Totaalbed 

“Een comfortabel binnenklimaat en een zeer betrouwbare partij!”

Wij hebben voor Willemsen Installatie gekozen, omdat wij een partij zochten in de buurt van Zwolle. Het eerste project dat ze voor ons hebben uitgevoerd was in Drachten. Tijdens dit project merkte ik dat er een goede klik was tussen ons. Er was een keurige offerte opgemaakt en het werk werd netjes uitgevoerd. Daarnaast is Willemsen Installatie plezierig in de omgang, en dat is nodig bij zulke projecten! De ervaring was vanaf het begin goed en zodoende werken we nog steeds samen.

Op de foto’s is de winkel in Duiven te zien. Deze winkel is nieuwbouw, in tegenstelling tot de andere opgeleverde projecten. Dit zorgde ervoor dat er voor Willemsen Installatie veel ruimte was om het beste klimaatsysteem te installeren. Zoals op de foto’s is te zien, is er gekozen voor een open platfond. Dit zorgt ervoor dat de installatie geheel zichtbaar is, wat een mooie uitstraling aan de winkel geeft.

Frank Boxebeld

Hoofd Bedrijfsbureau Willemsen Installatie

0572 39 21 00 Mail naar Frank

Een passend advies

Ben jij klaar voor een optimaal werkklimaat? Want met goede klimaatbeheersing blijf jij koel jij in de zomer en warm in de winter. We gaan graag in gesprek om jouw wensen en behoef- ten vast te leggen. Dan krijg jij van ons een passend, duurzaam en toekomstgericht advies.

Geniet van extra verkoeling!

Investeer jij in twee airco’s om het binnenklimaat van jouw pand te optimaliseren? Dan komen wij deze zomer langs met een ijscokar voor jouw personeel! Bel naar 0572-392100 of mail naar: info@willemsen-installatie.nl

Contactformulier