Jac Seine – Eigenaar Seine Wonen en Slapen

“Een comfortabel winkelklimaat ook in de zonnige zomerdagen.”

Onze winkel in Heino is een grote glazen serre. Dit zorgt voor veel natuurlijk lichtinval, maar de zon staat er ook de hele dag op te schijnen. Vooral op de warme en zonnige zomerdagen zorgt dit voor hoge temperaturen, soms wel 40 graden bij de ingang. Dat is niet aangenaam voor het personeel, en ook niet voor de klanten die in de zomer komen winkelen.

We hoorden bij binnenkomst wel eens: ‘Goh, wat is het warm hier’, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen voor onze klanten ook in de zomer een aangename winkeltemperatuur, niet een hete winkel waar men zo snel mogelijk weer naar buiten wil.

In onze winkel hebben wij hoge platfonds, daarom is er gekozen voor twee ronde units voorin de winkel en twee kleinere achter in de winkel. Dit zorgt ervoor dat de gehele winkel een comfortabel klimaat heeft voor onze medewerkers en klanten.

Frank Boxebeld

Hoofd Bedrijfsbureau Willemsen Installatie

0572 39 21 00 Mail naar Frank

Een passend advies

Ben jij klaar voor een optimaal werkklimaat? Want met goede klimaatbeheersing blijf jij koel jij in de zomer en warm in de winter. We gaan graag in gesprek om jouw wensen en behoef- ten vast te leggen. Dan krijg jij van ons een passend, duurzaam en toekomstgericht advies.

Geniet van extra verkoeling!

Investeer jij in twee airco’s om het binnenklimaat van jouw pand te optimaliseren? Dan komen wij deze zomer langs met een ijscokar voor jouw personeel! Bel naar 0572-392100 of mail naar: info@willemsen-installatie.nl

Contactformulier