Een al voor de Tweede Wereldoorlog opgerichte smederij vormt de bakermat van Willemsen Installatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een duurzame totaalinstallateur gespecialiseerd in utiliteitsprojecten en grootschalige renovatie. Vooral actief op de zakelijke markt werken wij binnen de keten integraal samen om blijvend tot innovatieve, duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossingen met een toegevoegde waarde voor klanten en gebruikers te komen.

Alle disciplines

Bij utiliteitsprojecten en grootschalige renovatie ligt onze focus op comfort en een beheersbare exploitatie. Belangrijkste uitgangspunt blijven de wensen van onze klanten, van advies en realisatie tot beheer in onderhoud. In 2010 werd Willemsen overgenomen door Nijhof Installatietechniek, Habel volgde in 2012. Met de Nijhof Installatiegroep hebben wij toegang tot vrijwel alle disciplines van de installatietechniek. Samen riepen wij in 2015 Salland Installatieservice in het leven om zowel particuliere als zakelijke klanten 24/7 bij te staan met service en onderhoud.

Duurzame technieken

Als Nijhof Installatiegroep excelleren wij als voortrekker in duurzaamheid, continue op zoek naar kansrijke technieken om energie-efficiënt te bouwen. Met trots presenteren wij innovatieve oplossingen in ons Duurzaamheid Inspiratie Centrum. Nieuwe medewerkers werven wij via onze Salland Tech Academy om ze vervolgens op te leiden in één of meerdere disciplines binnen de installatietechniek. Dit alles maakt Willemsen Installatie tot een duurzame totaalinstallateur met oog voor de toekomst.

Video willemsen

Bekijk hier de video.