Willemsen Installatie,
dé go to voor utiliteitsprojecten

Willemsen Installatie Utiliteit staat voor innovatieve, gebruiksvriendelijke, comfortabele en maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Dit doen wij voor o.a. winkels, kantoren, industrie, bedrijfshuisvesting en zorg.

Van advies tot uitvoering

Voor utiliteitsprojecten ontwerpen we totaalinstallaties (elektra, loodgieterswerk en klimaattechniek) voor professionele nieuwbouw en renovatieprojecten, waarbij de focus ligt op comfort en een beheersbare exploitatie. Ons belangrijkste uitgangspunt? De wensen van onze klanten, van advies en realisatie tot beheer en onderhoud. Samen brengen we deze in kaart, waarbij we komen tot een optimaal ontwerp en een goede budgettering.

We gaan graag in gesprek om jouw wensen en behoeften vast te leggen. Dan krijg jij van ons een passend, duurzaam en toekomstgericht advies.

 

Frank Boxebeld

Hoofd Bedrijfsbureau Willemsen Installatie

0572 39 21 00 Mail naar Frank

Een passend advies

Ben jij opzoek naar een betrouwbare partner voor een utiliteitsklus? Wij kunnen je helpen met alle E + W klussen! We gaan graag in gesprek om jouw wensen en behoeften vast te leggen. Dan krijg jij van ons een passend, duurzaam en toekomstgericht advies.

Contact

L.J. Costerstraat 5
8141 GN Heino OV NL

  0572-392100
  info@willemsen-installatie.nl

ons visitekaartje

Openingstijden kantoor 

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 t/m 17:00 uur.

Contactformulier